Kokous- ja juhlatila Kuortinkartanossa

Kuortinkartanon tiloissa vietät ikimuistoisen juhlapäivän tai muun tilaisuuden luonnonkauniissa miljöössä. Kuortinkartano tarjoaa kauniit tilat ja lämminhenkisen tunnelman tärkeän päiväsi viettämiseen.  

Yhteystiedot

Kulttuurihistoriallinen suojelukohde Kuortinkartano on juhla- ja kokoustila Pertunmaalla. Sijaintimme vain 170 kilometrin päässä Helsingistä ja 70 kilometrin päässä Lahdesta mahdollistaa juhla- ja kokousvieraiden vaivattoman saapumisen myös suurista kaupungeista. Suuret parkkialueet varmistavat, että parkkipaikka löytyy jokaiselle vieraalle, myös useammalle linja-autolle.

Tule viettämään juhlapäivä Kuortinkartanoon

Tilamme sopivat erinomaisesti niin häiden, syntymäpäivien, ristiäisten, valmistujaisten kuin muistotilaisuuksienkin järjestämiseen. Monista eri huoneista muodostuvat tilat tarjoavat paikan niin lasten leikkihuoneelle kuin tunnelmallisille kabineteillekin. Juhlasaliin voidaan kattaa pöydät kaiken kaikkiaan noin 60 vieraalle.

 

Luonnonkauniilla paikalla sijaitseva Kuortinkartano mahdollistaa juhlasi laajentamisen myös ulkotiloihin etenkin kesäaikaan. Tällöin myös juhlaseurueen kokoa voidaan kasvattaa 400 henkilöön asti. Piha-alueelta löytyy muun muassa grillikatos, kota, lasten leikkialueita sekä paljon juhlakuntoon muokattavaa oleskelutilaa.

 

Hoidamme juhlasi catering-palvelut kokonaisvaltaisesti. Tilausravintolamme on laatinut valmiita menuvaihtoehtoja, mutta halutessasi suunnittelemme menun myös täysin toiveidesi mukaisesti. Teemme yhdessä kanssasi juhlastasi sinun näköisesi.

Tiedustele ja varaa

Varaa kurssi- ja kokoustilat

Kuortinkartanosta löytyy käytännölliset ja mukavat kokous- ja kurssitilat, jotka soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin aina työporukoiden palavereista harrasteryhmien luentoihin. Catering-palvelumme huolehtii kokouspäivän kahveista ja mahdollisista ruuista tilaajan tarpeen mukaisesti.

 

Voit järjestää meillä myös erilaiset tilausruokailut, sekä muut yritystapahtumat, kuten erilaiset kokouspalaverit. Tilausravintolaamme mahtuu enintään 60 ruokailijaa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro tilaisuudestasi. Laaditaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Tarjoamme myös majoituspalvelut

Kuortinkartanon majoituspalvelut ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi kauempaa saapuneille juhlavieraillesi tai useamman päivän kurssitapahtuman osallistujille. Kuortinkartanossa on kolmetoista 2–5 henkilön majoitushuonetta.