Luonto- ja eräpainotteiset leirikoulut

Kuortinkartano tarjoaa erinomaiset puitteet luonto- ja erätaitopainotteisten leirikoulujen järjestämiseen. Luonnonläheinen sijaintimme ja monipuoliset tilamme tekevät leirikoulusta onnistuneen. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi vapaita ajankohtia.

Yhteystiedot

Etelä-Savossa Pertunmaalla sijaitseva Kuortinkartano on oiva leirikoulupaikka, joka palvelee ammattitaidolla ja lukuisten leirikoulujen kokemuksella. Meillä leirikoulua viettää aina yksi ryhmä kerrallaan, jolloin kaikki tilamme ovat käytössänne koko leirikoulun ajan. Tarjoamme elämyksiä, seikkailuja ja mukavaa yhdessä tekemistä, joka muistetaan vielä pitkään.

Kuortinkartanon majoitus

Kuortinkartanon leirikoulut järjestetään täysihoitopaketteina. Leirikoulupaketti sisältää ohjatun ohjelman, ohjaajan, ruokailut ja majoituksen.

 

Kuortinkartanossa on majoituspaikat kaikkiaan 50 henkilölle. Majoitustilat muodostuvat kolmestatoista 2–5 hengen huoneesta, joista 10 sisältää oman wc:n ja loput huoneet käyttävät yhteistä wc:tä. Suihkutilat löytyvät majoituskerroksesta. Lisäksi rakennuksessa on tilava ruokasali, luentosali ja kaksi kabinettia. Alimmasta kerroksesta löytyvät sekä puu- että sähkösauna, askartelutila, takkahuone karaokelaitteineen ja pelihuone.

 

Lämminhenkisessä Kuortinkartanossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

 

Monikäyttöiset tilamme tarjoavat erinomaiset puitteet monenlaisille aktiviteeteille.

Lue lisää juhlatilastamme

Paljon tekemistä ja puuhaa

Laaja piha-alueemme, sijainti keskellä luontoa sekä ulkona oleva liikuntatilat tarjoavat monipuolisia virikkeitä mielekkääseen leirikouluun. Meillä voidaan harrastaa muun muassa frisbeegolfia, jalkapalloa, jousiammuntaa, petankkia, sählyä, koripalloa, pingistä, biljardia ja kaikenlaisia pihapelejä. Käsityöpajoissa tehdään esimerkiksi kankaanpainantaa ja huovutusta. Ja eihän leirikoulu olisi mitään ilman perinteisiä illanviettoja, joihin lato, grillikatos, esiintymislava, huvimaja ja kota sopivat loistavasti.

 

Leirikoulumme ovat luonto ja erätaito painotteisia.

Tiedustele ja varaa